2010-11-29 16:23:43• hírek • Szatmar.ro

Harc már csak a másik csoportban van

Lassan a végéhez közeledik a női kosárlabda Nemzeti Liga alapszakasza, az idei versenynaptárból már csak két forduló van hátra. A Szatmárnémeti VSK számára ezen két találkozó már nem bír különösebb téttel, mivel már korábban bebiztosította helyét a rájátszásban.

Sőt, az egész Észak-Nyugati csoport utolsó két etapja az „unalomba fulladhat", mivel a szatmáriak mellett már a Sepsiszentgyörgy, az Arad és a Temesvár is biztos lehet a dolgában. Némi izgalmat már csak az Dél-Keleti csoport tartogat, ahol az Alexandria, a Craiova és az Olimpia már továbbjutott, míg a negyedik helyért a Rapid, a Brassó és a Jászvásár küzd. Némi előnyt élvezhet majd a fővárosi gárda, amely jelenleg ugyan csak ötödik, holtversenyben a barcaságiakkal, de az utolsó két etapban mindkét riválisát vendégül láthatja.

Ami a VSK-át illeti, Dan Fleseriu tanítványai vasárnap bizonyos kanadai juharfa-darabok miatt nem a megszokott helyen, a Sportlíceum Ady Endre utcai termében fogadja a Sepsiszentgyörgyöt, hanem ugyanazon tanintézmény Gyurkán Györgyről elnevezett épületében, amely a Slavici utcában található.

És hogy mi ez a hülyeség a kanadai juharral? Nos, következő húsz napban az Ady-utcai terem burkolatát teljesen kicserélik, a mostanit gumis felület helyét kanadai juharból készül parkett veszi át. A felújítást egy galaci cég végzi, a munkálatok pedig megközelítőleg 350 lejbe kerülnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: